YOUR NEW FACE - Your New Face is my Case-hudteknologi med de senaste produkterna från USA, här jobbar vi med stam celler från äpplen , Peptider, 20% C-vitamin, kemiska peelings, nano teknik med mycket mera
Min blogg

Vilka vitaminer/mineraler behöver din hud ?

  1. B-vitaminer. Det finns ett flertal olika B-vitaminer varav många av dem är viktiga för en frisk och vacker hy. ...
  2. Zink. ...
  3. Kisel. ...
  4. E-vitamin. ...
  5. C-vitamin. ...
  6. GLA-fettsyror. ...
  7. A-vitamin. ...
  8. Betakaroten.
  9. KOLLAGEN. Jag rekommenderar GENACOL

BODY AND SOUL ENERGY: BODY AND SOUL ENERGY: VEM SA DET SKA VARA LÄTT

LÄS GÄRNA MIN BLOGG PÅ

WWW.BODYANDSOULENERGY.BLOGSPOT.SEVÅRRENSNING

Våren är på väg, fåglarna kvittrar och vårblommorna är i full blom. Det är dags att njuta av ljuset efter vintermörkret. Det är nu dags för vårstädning av kropp och själ. Energin börjar komma och vill du får en bra start inför sommaren så rensa ur kroppen med 2 dagars fasta. Tarmarna blir rensade från gifter och slaggprodukter och forskning har visat på att minnet blir bättre med regelbunden fasta. Om du inte motionerar regelbundet så starta nu med att gå på långpromenader i snabb takt kanske ett par gånger i veckan. Det stärker kroppen och rensar själen. All träning är stärkande och du blir lyckligare med frisättning av endorfiner. Ge också ditt ansikte en vårrensning, boka in en micro dermabrasion behandling som är en lätt hudslipning där gamla hudceller slipas bort så huden kan bilda nya celler och syre tillförseln ökar. Du får en spänstigare och  friskare hud med mer lyster.

Ny start på 2014

Har du avlagt något nyårslöfte? Så här i början av januari är det som mest folk på gymmen sen avtar det tills det blir en liten peak precis innan sommaren, Beach 2014.
Har du kanske lovat dig själv att äta sundare, umgås mer med familjen, resa mer och leva mer i nuet.
Istället för prylar väljer många att önska sig må bra presenter och unna sig lite mer avkoppling och "lyx".
Själen behöver sin omsorg och det får vi mycket genom beröring.

Acneproblem

Acneproblem och ung? Gör dig osäker och obekväm? Varför behöver du känna dig så när det finns hjälp? 
På Your New Face jobbar vi med en mycket aktiv behandling med salicylsyra i olika styrkor samt med hög frekventmaskin ( lätt elektrisk strömning av en violett argongas ) som dödar bakterier på djup nivå i huden. Våra acnebehandlingar ger bra resultat redan efter första behandlingen men det krävs bra rengöring hemma och bäst är att göra minst 3-5 behandlingar på kliniken.

tips

hudproblem

Fuktbomb för torrisar

Är du en torris speciellt nu på vintern, då behöver du en fuktbomb behandling med massor av hyaluronsyra..Jag använder Time Master ett högfrekvent instrument för bättre penetrering av produkter samt ger det en uppstramande effekt.

Tips

Högeffektiv hyaluronsyra mask, en fuktbomb..samma ingredienser som i Restylane som också är ett naturligt ämne i våra kroppar.

Välkommen till min blogg

Skriv ditt inlägg här.Välkommen till min blogg på Your New Face hemsida.
Här kan du följa mina behandlingar, få tips och hjälp med hudproblem eller annat hudrelaterat som du vill fråga eller diskutera.
Så ställ din fråga eller skriv om något du har erfarenhet om och vill dela med dig, ingen fråga är ointressant.
Site Builder drivs av  Vistaprint