YOUR NEW FACE - Your New Face is my Case-hudteknologi med de senaste produkterna från USA, här jobbar vi med stam celler från äpplen , Peptider, 20% C-vitamin, kemiska peelings, nano teknik med mycket mera
RSS

Senaste inläggen

BODY AND SOUL ENERGY: BODY AND SOUL ENERGY: VEM SA DET SKA VARA LÄTT
VÅRRENSNING
Ny start på 2014
Acneproblem
tips

Kategorier

HUDPROBLEM ?
ställ en fråga
Tips
drivs av

Min blogg

VÅRRENSNING

Våren är på väg, fåglarna kvittrar och vårblommorna är i full blom. Det är dags att njuta av ljuset efter vintermörkret. Det är nu dags för vårstädning av kropp och själ. Energin börjar komma och vill du får en bra start inför sommaren så rensa ur kroppen med 2 dagars fasta. Tarmarna blir rensade från gifter och slaggprodukter och forskning har visat på att minnet blir bättre med regelbunden fasta. Om du inte motionerar regelbundet så starta nu med att gå på långpromenader i snabb takt kanske ett par gånger i veckan. Det stärker kroppen och rensar själen. All träning är stärkande och du blir lyckligare med frisättning av endorfiner. Ge också ditt ansikte en vårrensning, boka in en micro dermabrasion behandling som är en lätt hudslipning där gamla hudceller slipas bort så huden kan bilda nya celler och syre tillförseln ökar. Du får en spänstigare och  friskare hud med mer lyster.

2 kommentarer på VÅRRENSNING:

Kommentarer RSS
Heavener on den 7 maj 2018 23:03
I don't even understand how I ended up here, but I thought this submit was great. I do not know who you are however certainly you are going to a famous blogger should you are not already. Cheers!
Svara på kommentar


Hallman on den 6 november 2018 07:24
Thanks for the auspicious writeup. It if truth be told was once a amusement account it. Glance advanced to more delivered agreeable from you! However, how could we keep in touch?
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint