YOUR NEW FACE - Your New Face is my Case-hudteknologi med de senaste produkterna från USA, här jobbar vi med stam celler från äpplen , Peptider, 20% C-vitamin, kemiska peelings, nano teknik med mycket mera
Min blogg

VÅRRENSNING

Våren är på väg, fåglarna kvittrar och vårblommorna är i full blom. Det är dags att njuta av ljuset efter vintermörkret. Det är nu dags för vårstädning av kropp och själ. Energin börjar komma och vill du får en bra start inför sommaren så rensa ur kroppen med 2 dagars fasta. Tarmarna blir rensade från gifter och slaggprodukter och forskning har visat på att minnet blir bättre med regelbunden fasta. Om du inte motionerar regelbundet så starta nu med att gå på långpromenader i snabb takt kanske ett par gånger i veckan. Det stärker kroppen och rensar själen. All träning är stärkande och du blir lyckligare med frisättning av endorfiner. Ge också ditt ansikte en vårrensning, boka in en micro dermabrasion behandling som är en lätt hudslipning där gamla hudceller slipas bort så huden kan bilda nya celler och syre tillförseln ökar. Du får en spänstigare och  friskare hud med mer lyster.
Site Builder drivs av  Vistaprint