YOUR NEW FACE - Your New Face is my Case-hudteknologi med de senaste produkterna från USA, här jobbar vi med stam celler från äpplen , Peptider, 20% C-vitamin, kemiska peelings, nano teknik med mycket mera
Min blogg

Ny start på 2014

Har du avlagt något nyårslöfte? Så här i början av januari är det som mest folk på gymmen sen avtar det tills det blir en liten peak precis innan sommaren, Beach 2014.
Har du kanske lovat dig själv att äta sundare, umgås mer med familjen, resa mer och leva mer i nuet.
Istället för prylar väljer många att önska sig må bra presenter och unna sig lite mer avkoppling och "lyx".
Själen behöver sin omsorg och det får vi mycket genom beröring.
2014 önskar jag dig mycket fokus på din hälsa, mer energi och balans du känner desto mer kan du göra för andra. Ett leende till någon som inte väntade sig detta, har du testat? Det är så smittande och ger så mycket energi. Att bry sig om sig själv gör att du har energi för andra i din omgivning. 
Börja idag med att bry dig om dig själv och ställ frågor till dig själv, vad vill jag och hur ska jag uppnå det? Boka en skön avkopplande kroppsbehandling, ansikte, rygg etc..och börja NJUTA, släpp spänningarna och känn att du är VÄRD detta, för det är DU!
Site Builder drivs av  Vistaprint