YOUR NEW FACE - Your New Face is my Case-hudteknologi med de senaste produkterna från USA, här jobbar vi med stam celler från äpplen , Peptider, 20% C-vitamin, kemiska peelings, nano teknik med mycket mera
Min blogg

Acneproblem

Acneproblem och ung? Gör dig osäker och obekväm? Varför behöver du känna dig så när det finns hjälp? 
På Your New Face jobbar vi med en mycket aktiv behandling med salicylsyra i olika styrkor samt med hög frekventmaskin ( lätt elektrisk strömning av en violett argongas ) som dödar bakterier på djup nivå i huden. Våra acnebehandlingar ger bra resultat redan efter första behandlingen men det krävs bra rengöring hemma och bäst är att göra minst 3-5 behandlingar på kliniken. 
Du är alltid välkommen på gratis konsultation och vi lägger upp en behandlingsplan för dig..så varför tveka RING eller MAILA idag !
Site Builder drivs av  Vistaprint